Parkirao ferrari nasred pešačkog, ŽENA MU SE POPELA NA HAUBU!

0

U neobičnom incidentu koji je zaprepastio Novi Pazar, vozač skupocenog Ferarija parkirao je svoje vozilo na pešačkom prelazu u samom srcu grada, izazivajući šok među prolaznicima. Ali to nije bio kraj iznenađenjima.

Scene koje su usledile bile su još dramatičnije. Jedna žena, u znak protesta protiv ovog nepropisnog parkiranja, odlučila je da preduzme neuobičajen korak. Ona se popela na haubu luksuznog vozila i ostala tamo sedeći, postajući centar pažnje iznenađenih prolaznika, pišu na stranici Novi Pazar vesti.

Incident je brzo zabeležen kamerom mobilnog telefona jednog od prisutnih, što je dodatno podstaklo interesovanje javnosti. Video snimak ove neobične scene počeo je brzo da se širi društvenim mrežama, izazivajući različite reakcije.

Iako se pretpostavlja da je razlog za ovaj neobičan čin bio protest protiv nepropisnog parkiranja, trenutno nema zvaničnih informacija o motivima žene koja je izvela ovaj neobičan čin.

Građani Novog Pazara i šire javnosti sa oduševljenjem su je podržali, što pokazuje pokazuje rastuću frustraciju građana zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa, već i nesvakidašnji način na koji su neki spremni da izraze svoje nezadovoljstvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *