Uzbudljivo veče posvećeno boksu održano je u Novom Pazaru, u prelepom ambijentu restorana Firenca, a među prisutnima bile su brojne bokserske legende iz Srbije i inostranstva kojima su dodeljena prizanja i plakete. Zlatne i srebrne rukavice zasluženo su dodeljene bokserskim legendama ovog kraja, a priznanja su dobili i promoteri i prijatelji ove plemenite veštine.

Organizator ovog druženja bio je BK Tigar iz Novog Pazara, čiji je predsednik Nermin Gutić, istovremeno i potpredsednik Bokserskog saveza Šumadije i Pomoravlja.

– Srećan sam zbog toga što smo na jednom mestu okupili državne, balkanske, evropske i svetske šampione. Jedan od njih je i Muamer Hukić, alijas Mark Huk, koji se odazvao našem pozivu. Naša obaveza je da se okupljamo i da mlađim bokserima prenosimo svoja znanja i iskustva. Želja nam je da ovaj događaj postane tradicija i da svake godine nagradimo najbolje boksere – rekao je Gutić.

Ovaj događaj privukao je veliku pažnju ljubitelja sporta, posebno boksa, koji su imali priliku da razgovaraju sa legendama među konopcima i aktivnim takmičarima. Posetioci su uživali u pričama o uspesima velikih imena boksa iz Sandžaka i drugih delova Srbije, ali i iz inostranstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *