Novi Pazar deklasirao Radnički u Kragujevcu!

0

Fudbaleri Novog Pazara nastavili su da ređaju uspehe u domaćem prvenstvu. Po veoma teškom terenu u Kragujevcu protiv domaćeg Radničkog, zabeležili su petu pobedu u sezoni, a do nova tri boda u takmičenju, došli su najviše zahvaljujući dvostrukom strelcu Marku Obradoviću – 4:0 (2:0).

Gosti su veći deo posla odradili u prvih 20ak minuta, kada su stigli do dvostruke prednosti preko pomenutog Obradovića. A, moglo je i da ubedljivije, da je Suma iskoristio pojedine šanse. Sa druge strane, ni Kragujevčani nisu bili u toliko podređenom položaju u prvih 45 minuta. Imali su neke polu-prilike. Solidnu inicijativu i šansu Pecelja u samoj završnici, ali bez veće opasnosti po gol Pazaraca.

Tokom drugog dela igre, zbog padavina i snega, nije bilo preterano velikih šansi i uzbuđenja. Meč je odigran po teškom terenu, ali smo opet videli gola. Najpre u 61. minutu preko Sume, posle nove asistencije Ljajića. A, onda i samom finišu, kada se bivši fudbaler Partizana i Rome upisao u listu strelaca za ubedljivih 4:0.

Radnički je tako upisao prvi poraz nakon tri uzastopne pobede i šansu da se vrati na pravi kolosek, imaće protiv Čukaričkog na Banovom Brdu 2. decembra, dok će istog dana Pazarci dočekati Javor. I to pred praznim tribinama, zbog kazne FSS.

Najveće zasluge ima Adem Ljajić, koji je zabeležio dve asistencije uz gol, a bio je akter akcije za još jedan pogodak!

Snežni ples Adema Ljajića u Kragujevcu! Klasa je večna, zaslužan je za sva četiri gola Pazara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *