“IZNAJMLJENIM AUTOMOBILOM DOĐU U SRBIJU, A TAMO SU NA SOCIJALI” Tutinac iz dijaspore provozao zver od pola miliona, mreže se usijale

0

Leti kada naša dijaspora dođe u posetu svojim korenima sa sobom dovezu i skupocene automobile, te tako na ulicama Sandžaka možemo videti pravi luksuz.

Tako je jedan Tutinac na ulicama svog grada usnimio Lamborgini za koji se procenjuje da vredi više od 550 000 eura. Tačnu cenu ne možemo da potvrdimo, ali vozilo zaista predstavlja atrakciju na putevima.

Po komentarima koji su ostavljeni ispod videa na račun vlasnika, na portalu Sandžak live zaključuju da na našim prostorima vlada velika ljubomora, a kako navode tu činjenicu svi znaju samo je niko ne govori naglas.

“Došo baja iz Dojčland da se pokaže. A kad se vrati pravac u Lidl”, “Nikada 550.000….maaksimalno 250.000”, “Rentacar Berlin”,”Uzmu slepci na rentacar i glume ludilo, a tamo na socijali…”, “Ne znam što se ljudi toliko lože i odakle toliki kompleksi, ali nije ni bitno, ovo nije rentovano sigurno, pogotovo ne model SVJ koji idu i do milion € u zavisnosti od opreme”…

Ipak u moru negativinih, našao se i poneki pozitivan komentar.

“Svaka čast. Tutinci se bave većinom građevinskim poslovima u Austriji i Nemačkoj….”,”Bože koliko negativnih komentara, bolje reći toliko zavisti i pakosti svojstveno čoveku ovih podneblja. Umesto da ste radišni da je neko uspeo u životu vi ga pljujete, eto ja mu želim još bolja kola”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *