ĆERKA ELME SINANOVIĆ SE UDAJE ZA ŠEIKA!

1

Juče je odjeknula vest da ćerka pevačice Elme Sinanović, Hulija, uživa u ljubavi sa svojim izabranikom, a kako navode mediji, u pitanju je bogati šeik iz Katara, za kojeg planira i da se uda.

Hulija i Elma Sinanović

Elma je oduševljena budućim zetom, šeikom iz Katara. Tamo su svi očarani Hulijinom lepotom. Tretiraju je kao princezu. Oni se zabavljaju već neko vreme i odmah su svi znali da su njih dvoje stvoreni jedno za drugo. Hulija je sada na relaciji Katar-Srbija, ali će se u nekom trenutku skroz preseliti tamo.

Elmi je najvažnija njena sreća i uvek je podržavala njene izbore, pa tako i ovaj, koji je mnoge iznenadio. Uskoro će i sama posetiti Katar. Elminu mezimicu javni život ne zanima preterano, iako je veoma talentovana za muziku. Pre nekoliko godina je snimila i duet s majkom (“Mama mia”) koji je dobro prošao u javnosti, ali ona je odlučila da krene drugim putem. Pravi je zvrk, obožava da menja imidž.

Huliju u javnosti već godinama porede sa folk pevačicom Cecom Ražnatović, dok se ona dozirano ističe u medijima.

Jako je vezana za majku, naročito nakon što joj je otac pre nekoliko godina preminuo posle borbe sa opakom bolešću.

Ova zanosna crnka na društvenoj mreži Instagram neretko objavljuje fotografije na kojima se vidi kako uživa na luksuznim putovanjima, a ono što je uočljivo već na prvi pogled jeste lepota koju je nasledila od majke.

 

1 thought on “ĆERKA ELME SINANOVIĆ SE UDAJE ZA ŠEIKA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *