Igor Matić novi trener Novog Pazara

0
Igor Matić

Ekipa Novog Pazara je odlučila ove zime da promeni trenera, nakon što je Siniša Dobrašinović dobio otkaz, dok na njegovo mesto stiže Igor Matić,doskorašnji šef struke Čukaričkog, koji je takođe dobio otkaz na Banovom brdu.

U Čukarički je stigao već Gordan Petrić, trener koji je radio u Partizanu nedavno, pa je samim tim Igor Matić mogao da bira svou novu sredinu.

Iako je realtivno mlad Igor Matić, on se može pohvaliti da ima dosta iskustva pošto je radio u Čukaričkom i vodio ih u Ligi konferencija na svih šest utakmica, gde nije uspeo da dođe do boda.

Igor Matić će imati čitavu zimu da pripremi svoju ekipu, odradi prelazni rok, pre nego što debituje na klupi Novog Pazara protiv Železničara, a, imaće priliku i u 27. kolu da odigra protiv Čukaričkog, kluba koji mu se zahvalio pred ovu pauzu.

Kada je reč o igračkom karijeri, Igor Matić je počeo u Zemunu, a onda ga je put vodio do OFK Beograda, potom Kaena, Banata, Megaposrta, Grbalja, Mogrena i Napretka, sve dok nije stigao u Čukarički 2012. godine i tu ostao idućih pet sezona.

 

Telegraf.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *