Gradski bazen u Novom Pazaru otvara se u subotu

1

Posljednje pripreme za otvaranje Gradskog bazena u Novom Pazaru privode se kraju, a sezona kupanja počinje u subotu, 22. juna.

Bazen će raditi u tri standardna termina: od 11 do 14 časova, za žene od 15 do 17 sati, a rekreativni termin od 17 do 19 časova. Cijena ulaznice ostaje nepromijenjena i iznosi 200 dinara.

Direktor Ustanove za sport Emir Mehmedović izjavio je da građani nemaju razloga za brigu kada su u pitanju higijena i bezbjednost.

 

“Upravo iz razloga detaljne pripreme, hemijskog čišćenja korita, sistema, hlorne stanice i ostalog, bazen nije još uvijek otvoren. Biće otvoren za dva dana i građani apsolutno nemaju razloga da brinu u smislu eventualnih nelagodnosti na Gradskom bazenu”, rekao je Mehmedović.

On je potvrdio da bazen ni ove godine neće biti izdat pod zakup, već će njime upravljati Ustanova za sport.

“Nije nam primarni cilj ekonomska dobit i profit, već da zadovoljimo naše sugrađane po pitanju kvaliteta usluga. Planirane povoljnosti za građane slabijeg imovnog stanja i osobe sa smetnjama u razvoju, neće izostati ni ove godine”, rekao je Mehmedović.

Planirane su povoljnosti za građane slabijeg imovnog stanja i osobe sa smetnjama u razvoju. U saradnji sa Udruženjem psihologa i Centrom za socijalni rad biće urađena analiza potreba kako bi se obezbedio dovoljan broj besplatnih i ulaznica sa posebnim povoljnostima.

Od 1. jula počinje i škola plivanja u saradnji sa plivačkim klubovima “Novi Pazar” i “Delfin”, koja će se održavati u jutarnjim terminima.

1 thought on “Gradski bazen u Novom Pazaru otvara se u subotu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *