Teško povrijeđen nakon pada sa visine od šest metara: Banjalučaninu potrebna pomoć

0
Ekrem Samardzic

Nakon nesreće prilikom radova na građevini i pada sa visine od šest metara, Banjalučaninu Ekremu Samardžiću je neophodna pomoć za liječenje teških povreda koje je tom prilikom zadobio.

Našoj redakciji obratila se Ekremova supruga Selma, koja je objasnila teško stanje u kojem se njen suprug trenutno nalazi.

“Povrijeđen je jako. Lobanja mu pukla na dva mjesta, potres mozga jak i dalje ima krvi na mozgu. Nadkoljenica mu je operisana i sad ima šipku u nozi, a prije dve godine operisao je karcinom glasnih žica, pa je potpuno ostao bez glasa. Molim vas sve dobre ljude da nam pomognu”, poručila je ona.

Da nesreća bude veća, i Selma je u lošem zdravstvenom stanju, jer je ranije doživjela moždani udar, nakon čega joj je ostala oduzeta desna ruka. Svi koji su u mogućnosti, porodici Samardžić mogu pomoći putem uplata na tekući račun broj 5620998160398646, Ekrem Samardzic, NLB banka Banja Luka.

Pored pomoći pri liječenju supruga, Selma je istakla da im je potrebna i hrana, a dobre ljude je zamolila i za taj vid pomoći.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *