SJAJAN GEST ČARAPANA: Napredak odgovrio na saopštenje Novog Pazara

0

Prošlog vikenda fudbaleri Napretka su u Kruševcu savladali ekipu Novog pazara rezultatom 3:1 u 22. kolu Superlige Srbije.

Ubrzo nakon utakmice ekipa iz Raške oblasti se oglasila saopštenjem gde su pohvalili domaćina i zahvalili se na fer i korektnoj igri.

Danas je stigao i odgovor iz Kurševca, gde su se zahvalili za sjajnu fudbalsku predstavu.

Dragi sportski prijatelji iz Fudbalskog kluba Novi Pazar, Fudbalski klub Napredak želi javno da vam izrazi zahvalnost na viteškom i sportskom ponašanju, pre, za vreme i posle odigrane utakmice 22. kola Mocartbet Super lige Srbije koja je u nedelju 25. februara odigrana u Kruševcu.

I pored nekih upitnih situacija koje bi zlonamernici iskoristili da još jednom naruže svaku sportsku priredbu i svaki prijateljski odnos, Fudbalski klub Novi Pazar je pokazao svoju veličinu, sportski odreagovao, i dao pravi primer svim ostalim klubovima da samo častan odnos prema protivniku i viteška borba na terenu čine jedan klub velikim!

U ime Fudbalskog kluba Napredak i svih gledalaca koji su u nedelju u Kruševcu prisustvovali veličanstvenoj borbi dva velika kluba hvala vam što ste nam svima održali čas lepog ponašanja.

Čast nam je što ste naši sportski prijatelji – stoji su saopštenju Napretka iz Kruševca.

 Podsetimo Novi pazar je trenutno sedmi na tabeli sa 30 bodova, dok je Napredak na desetoj poziciji sa 28.

Izvor: Novosti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *