POKUŠAO DA SILUJE I DEVOJČICU (9)

0

Manijak koji je obljubio nemoćnu ženu u Novom Pazaru već poznat policiji: Kamere ga snimile na delu (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su Elvedina. D. (42) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad nemoćnim licem. Ono što je sada zabrinulo građane Novog Pazara jeste to da je Elvedin D. već bio optužen za silovanje.

Elvedin D, koji je postao fokus istrage zbog sumnje da je počinio ovaj zločin, nije nepoznat policiji Novog Pazara. Naglašava se da je već bio uhapšen zbog sličnih optužbi u prošlosti, zbog čega su građani Novog Pazara izrazili zabrinutost.

Već je bio hapšen za isti zločin

Početkom 2019. godine, Elvedin D. je uhapšen zbog pokušaja silovanja devetogodišnje devojčice u zgradi “Bor” u centru Novog Pazara, dok je bio u kućnom pritvoru.

Elvedin D. je uhapšen krajem januara 2019. godine zbog sumnje da je u roku od tri dana napastvovao dve devojčice u ulazima stambenih zgrada u Novom Pazaru.

Prvo je u ulazu Lučne zgrade u centru grada napastvovao dvanaestogodišnju devojčicu, a zatim devetogodišnjakinju u ulazu Bor zgrade, što su zabeležile kamere video nadzora.

Elvedin D. je ranije osuđivan za izvršenje različitih, uglavnom manjih krivičnih dela. 2019. godine napao je devojčice dok je izdržavao osmomesečnu kaznu kućnog pritvora, tokom dvočasovnog perioda kada je mogao napustiti kuću.

Roditelji izrazili zabrinutost za bezbednost svoje dece

Tokom 2019. godine, roditelji su se više puta obratili medijima i policiji, upozoravajući na sumnjivo ponašanje Elvedina D. koji je zvonio na vrata stanova u stambenim zgradama kako bi proverio jesu li deca sama u tom trenutku. Iako je tada bio lišen slobode, protiv njega je podnesena prijava o kršenju javnog reda i mira

Kako Sandžak Danas navodi, postoji snimak koji su zabeležile nadzorne kamere na kome se vidi kako Elvedin D. uvodi u hodnik zgrade devojčicu, koja je uspela da se otrgne od njega i pobegne.

 

Elvedin D. je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati.

Zločin koji se dogodio u Novom Pazaru ponovno je izazvao zabrinutost god građana Novog Pazara. Očekuje se dalje praćenje ovog slučaja i pravovremena reakcija nadležnih institucija.

Izvor: Blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *