OVO JE FOTOGRAFIJA NUSRETA I RIJALDE NASTALA NOĆ PRE UBISTVA

0

Sedela sa njim, sutradan sa njenog broja namamljen u zamku

Sigurnosne kamere jednog restorana snimile su ubijenog Nusreta i njegovu ljubavnicu noć pre nego što je brutalno usmrćen.

Ubistvo Nusreta D. (28) iz Tutina potreslo je region. On je brutalno ubijen, imao je 22 ubodne rane, prerezan mu je grkljan, a telo je bačeno u bunar u jednom zaseoku kod Tutina.

Dan pre surovog ubistva Nusreta sa ljubavnicom Rijaldom H. (27) snimljen je u restoranu u Novom Pazaru. Fotografiju njih dvoje ekskluzivno je objavio portal Sandžak danas, a kako ih je snimila sigurnosna kamera iz ovog poznatog ugostiteljskog objekta vidi se da su oni 7. februara u 23.13 sati bili zajedno.

Samo dan kasnije Nusreta je porukama upućenih sa Rijaldinog telefona namamljen u zamku i surovo je ubijen sa 22 uboda nožem, a onda je preklan. Njegovo telo je bačeno u bunar u selu Međugor.

Za ovaj zločin osumnjičen je Rijaldin bivši suprug Sead Z. (27) koji je u bekstvu, a njegovi pomagači E.Dž. (19) i E.H. (40) su uhapšeni kao i Rijalda koja je, kako se sumnja, znala da njen bivši suprug planira da ubije Nusreta, ali je o tome ćutala. Inače Nusret je započeo vezu sa Rijaldom nakon što se ona razvela od Seada Z. Oni su se upoznali kod Nusretove sestre koja je u vezi sa Rijaldinim bratom.

Izvor: Mondo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *