Najpopularnija SANDŽAKLIJKA u Americi ”raspametila obožavatelje”

0

Najpopularnija SANDŽAKLIJKA u Americi proslavila je rođendan u stilu. U svetlucavoj kratkoj haljini, Amra Olević Reyes je otkrila novu pozu koju će svi pokušati iskopirati. Ova ikona stila, ne samo da je zablistala u svom sjaju, već je i uživala u luksuzu do maksimuma, okružena balonima i roze tortom ukrašenom cvjetovima i leptirima.

Amra je rođena 1988. godine u Sandžaku.

Amra se fotografisala i na plaži gdje je pozirala u haljini koja skoro da otkriva sve. ”Kupanje u luksuzu” jedan je od komentara njenih obožavatelja.

Svetlucavi komplet i zlatni nakit učinili su da Amra izgleda kao da je izronila iz stranica modnog časopisa, prožeta raskošnim sjajem koji je isticao njenu lepotu.

 

Amra, koju porede sa Kim Kardašijan pa je nazivaju balkanska verzija planetrano popularne TV zvezde, napravila je pravi bum na Instagramu pre nekoliko godina kada je za kratko vreme došla do milion pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Atraktivna 36-godišnjakinja je karijeru započela kao šminkerka, a svoj neverovatan talenat unovčila je na više načina – ne samo snimajući vlogove i tutorijale, već i kroz saradnju sa brojnim prestižnim makeup brendovima, ali i lansiranjem sopstvene kozmetičke linije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *