Doktor koji je primio izbodenog dečaka OTKRIO U KAKVOM JE stanju: Policija identifikovala napadače

U Novom Pazaru sinoć je došlo do krvavog obračuna dvojice mladića, od kojih je jedan zadobio ubodne rane oštrim predmetom u predelu ruku i grudnog koša.

Povređeni muškarac je odmah prevezen u Opštu bolnicu Novi Pazar, a više detalja izneo je dopisnik Kurira Emir Ličina.

Teška noć u Novom Pazaru, na ulici je došlo do krvavog obračuna. Naime, nešto nakon 22 časa, dvojica mladića su započela verbalnu svađu, a jedan je potegao nož i zadao teške telesne povrede 20-godišnjem meštaninu Novog Pazara. Radi se o tri ubodne rane, a nadležni su odmah izašli na lice mesta, pa mu je i pružena adekvatna pomoć. Lekar je rekao da se radi o ozbiljnim ranama.

 

A ovo je načelnik odeljenja hirurgije rekao za Kurir televiziju:

Primljen je kao hitan slučaj zbog teških povreda zadobijenih u tuči sa nekim oštrim predmetom. Inspekcijom su uočene dve ubodno-rezne rane u levoj nadlaktici i ubodno penetrantna rana u grudnom košu. Urađena je osnovna dijagnostika i pacijent se sprema za hitnu hiruršku intervenciju. Za sada je stabilan – rekao je lekar načelnika odeljenja hirurgije.

Moramo da napomenemo da policija izvršioce još uvek traži, oni su identifikovani, ali je mladić uspeo da pobegne. E.Š. je zadržan zbog ovog sukoba jer je pomagao i bio saučesnik. Ovo delo je kvalifikovano kao ubistvo u pokušaju.

Izvor: Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *