Izet Ljajić ranije napustio prireme u Istri jer je morao da se vrati u Novi Pazar i predaje fizičko vaspitanje

0

Neverovatna priča dolazi iz Istre, iz Medulina gde se nalaze fudbaleri novobeogradskog Radničkog na pripremama, a tiče se prvog trenera.

Naime, Izet Ljajić morao je da napusti mesto šefa struke Radničkog, pošto je morao da se vrati u Novi Pazar i predaje fizičko vaspitanje!

– Obaveze vezane za rad u prosveti uticale su da ranije dođem kući, uobičajene aktivnosti zovu i presudile su kad je reč o mom trenerskom putu. U ponedeljak i zvanično počinje školska godina, a s obzirom da radim kao profesor fizičkog vaspitanja u osnovnoj školi, prinuđen sam da u drugi plan stavim fudbalski posao koji neizmerno volim – rekao je Izet Ljajić za Sportski žurnal i dodao:

– Nisam imao razumevanje direktora škole, nije želeo da mi izađe u susret, pa sam imao jedinu opciju, da se vratim kući. Žao mi je što je došlo do privremenog, ne i trajnog rastanka sa “Majstorima”, naišao sam na divne ljude u Radničkom, od Dragana Ace Bulića, prvog čoveka u taboru Novobeograđana.

Radnički sa Novog Beograda sada će morati da nađe novog trenera. Posle osam dana rada u Istri Izet Ljajić je posle razgovora sa direktorom škole u Novom Pazaru morao da donese odluku, odnosno da se zahvali upravi “Majstora”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *