Poznato je da pjevačica Emina Jahović mnogo ulaže u svoj izgled, a ona je sada na svom Instagram profilu podijelila kako izgleda njena dnevna rutina, kao i trikove koje koristi kako bi zadržala fenomenalan izgled.

Emina Jahovic
Izvor: Instagram

“Započnite dan jednim šumećim C vitaminom. Poslije 20 minuta do pola sata svjež iscijeđen celerov sok sa jednim limunom, pola kašičice organske kurkume u prahu, pola kašičice organskog đumbira u prahu, jedna kašičica putera, u to sve stavite malo svježe mljevenog bibera, ljute mljevene paprike i malo himalajske soli kako biste aktivirali i pojačali dejstvo napitka. Sve to promješajte i popijte”, napisala je pevačica na svom Instagram profilu.

 

“Ne zaboravite da se krećete. Svaki drugi dan je poželjno raditi s težinama ili vježbe sa težinom vašeg tijela 50 minuta, 10 minuta smirenog i koncentrisanog istezanja mišića. Kardio trening obavezno poslije treninga najmanje 20 minuta na biciklu ili traci”, rekla je Jahović.

Kafa spada u dnevne rutine većina ljudi, te je Emina upravo zato poseban akcenat stavila na ovaj napitak. “Poslije 20 minuta možete doručkovati ili popiti omiljenu kafu, ali bez ikakvog dodatka šećera, a pogotovo mlijeka. Trudite se da kafu ne pijete sa mlijekom, ako možete tu kombinaciju izbjegavajte u potpunosti.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *