Policijska uprava u Novom Pazaru obeležava Dan Ministarstva unutrašnjih poslova

7

Policijska uprava u Novom Pazaru izdala je saopštenje o planiranim aktivnostima povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, slave Ministarstva i Dana policije.

Obeležavanje Dana Ministarstva unutrašnjih poslova proteklih godina u Novom Pazaru

 

U sredu 26. juna 2024. godine, u periodu od 11 do 14 časova, u pešačkoj zoni u Ulici 28. novembra, zajedno sa pripadnicima Odeljenja za vanredne situacije u Novom Pazaru, Policijska uprava u Novom Pazaru predstaviće građanima deo sredstava i opreme koju policajci i vatrogasci-spasioci koriste u svakodnevnom radu.

Takođe, u Tutinu, policijska oprema i sredstva biće prikazana u ponedeljak, 24. juna, od 11 do 14 časova na Gradskom trgu, a u Sjenici u utorak 25. juna, od 13 do 16 časova u Gradskom parku.

Tom prilikom, građani i naši najmlađi sugrađani moći će da se druže sa policajcima i da vide opremu koju koriste prilikom obavljanja svakodnevnih zadataka.

Pozivamo građane da nam se pridruže kako bismo zajedno proslavili naš dan.

Indeksonline

7 thoughts on “Policijska uprava u Novom Pazaru obeležava Dan Ministarstva unutrašnjih poslova

  1. I have been surfing online more than 3 hours today yet I never found any interesting article like yours It is pretty worth enough for me In my opinion if all web owners and bloggers made good content as you did the web will be much more useful than ever before

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *