Košarkaš Partizana oženio Asiju iz Novog Pazara i napravio žurku za pamćenje!

10

Košarkaš Partizana Alen Smailagić iskoristio je odmor od sezone i stao na “ludi kamen” i venčao se sa svojom dugogodišnjom izabranicom, lepom plavušom Asijom Mumdžić iz  Novog Pazara i priredio žurku za pamćenje i pozvao saigrače.

Gotovo cela ekipa iz Partizana, bar kada je reč o domaćim igračima bila je prisutna na proslavi u jednom elitnom prestoničkom restoranu, a slike i snimci slavlja su obišli javnost.

 

Najluđe scene sa ovog slavlja je nekako kao po običaju prisvojio Aleksa Avramović koji nas je sve navikao na to. Jedan od hit snimaka koji se vrti jeste “sevdah” u koji je zapao Aleksa dok drži dete u zagrljaju i nazdravlja čašicom rakije.

Dok strani mediji pišu da je Smailagić  na pragu odlaska iz Partizana, povremeni reprezentativac Srbije se provodio uz taktove pesama Emine Jahović, ali i sada već čuvene Galine numere „Freed from desire“.

 

Alen je u prošloj sezoni u dresu Partizana u proseku u Evroligi davao 5,5 poena, dok je u ABA ligi imao 5,3 poena u ligaškom delu sezone.

10 thoughts on “Košarkaš Partizana oženio Asiju iz Novog Pazara i napravio žurku za pamćenje!

  1. Normally I do not read article on blogs however I would like to say that this writeup very forced me to try and do so Your writing style has been amazed me Thanks quite great post

  2. Electrical Conduit (Metallic) ElitePipe Factory in Iraq proudly presents our top-of-the-line Electrical Conduit (Metallic), crafted to deliver unmatched strength and protection for electrical wiring systems. Our metallic conduits are engineered to withstand harsh conditions, providing robust shielding against mechanical impact and electromagnetic interference. Ideal for heavy-duty applications, these conduits are essential for ensuring the safety and reliability of electrical installations. As a leading name in the industry, ElitePipe Factory stands out for its superior quality and dependability in producing metallic conduits that meet the most rigorous standards. Explore more on our website: elitepipeiraq.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *